Back to Blog

Bruiden van dit seizoen, Els van Kooij, Nieuwsbrief 11, (aug. 2015)

Opvallende bruidsreportages: Twee bruidsreportages, Els van Kooij koos voor een gekleurde bruidscombinatie, Isabelle Huijgen voor een witte.

[ultimate_spacer height=”30″]

De dag dat ik bij Dorien in de winkel kwam, was ik gelijk verkocht. Mijn moeder en ik waren die dag al vroeg begonnen. We hadden al veel bruidswinkels bezocht in de stad, maar nee, dat was het niet. Toen we voorbij de etalage van Dorien David liepen, zag ik al, dit is geen standaard winkel. En ik hou wel van uitgesproken! Ik heb de eerste jurk gepast en mijn moeder en ik waren het er direct over eens: Ja, dit wordt ‘m! Dorien heeft me super begeleid in de keuze van de kleur en om er echt mijn jurk te maken.

Els van Kooij trouwt met Ewout Eikenbroek

De combinatie van Els heet de Martini en bestaat uit 3 delen. Een zijden organza overjurk met ceintuur, een satijnen jurk daaronder en een petticoat. De organza is changeant en het kleurengamma beweegt van geel/groen naar blauw.

Els van Kooij is een creatieve vrouw. Ze werkt als freelance grafisch vormgever en is net afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie als docent Beeldende Kunst en Vormgeving. Op 1 mei zijn Els en Ewout, als echte Rotterdammers, getrouwd op het Stadhuis aan de Coolsingel en hebben het daarna gevierd in het Verolme Paviljoen aan de Leuvehaven.

En ook ontvingen we nog een fijne reactie na de mooi dag:

Hi Dorien,
We zijn weer terug van onze huwelijksreis! En ik dacht, eerst Dorien even wat foto’s opsturen.
DORIENDAVID is blijkbaar een begrip in Rotterdam. Zonder te vragen hekende de ambtenaar in het stadhuis direct dat mijn jurk van DORIENDAVID was. Een groot compliment, toch?
Ik heb erg genoten van de dag en ook van de jurk. Hij zat geweldig! Iedereen was er erg over te spreken over het model en de keur. Ook Ewout vond ‘m helemaal top!
Dus, nogmaals bedankt voor je mooie werk”.

Isabelle Huijgen trouwt met Wieger Rademaker

Isabelle Huijgen heeft gekozen voor een ivoor witte jurk met voile mouwen en een grote tule petticoat met punten. Een stel oranje pumps zorgt voor een onverwacht vrolijk accent.
Isabelle schreef:

We zijn op 20 september getrouwd in Pompgebouw De Esch en verder hebben we alles gevierd in Hotel Quartier du Port in de Van Vollenhovenstraat (alles in Rotterdam).

Beide bruiden hadden uitgesproken meningen over hun bruidskleding waar Dorien goed naar geluisterd heeft en in geadviseerd heeft. Het aandragen van ideeën en suggesties hoort daarbij. De grappige overeenkomst is dat beiden nadrukkelijk vermelden dat het een Rotterdamse aangelegenheid was.

Back to Blog
Translate »