Back to Blog
Klant Aukje bij Erasmusbrug Rotterdam

Bruidsreportage: Aukje Dijkstra (april 2014, Nieuwsbrief no. 04)

Opvallende bruidsreportages: De bruid die deze keer in de schijnwerpers staat is Aukje Dijkstra. Aukje is een moderne bruid die precies weet wat ze wil. Het moet een beetje speels zijn en een beetje rock&roll. Bijzonder is dat de moeder van Aukje, Ineke de Vos,  zo’n 22 jaar geleden vaste klant bij DORIENDAVID was aan de toenmalige Modepromenade Overblaak, de naam voor de mode en aanverwante zaken onder de kubuswoningen van Piet Blom.

[ultimate_spacer height=”30″]

Wat heeft DORIENDAVID ontworpen voor Kiki?

Aukje wilde het liefst een kort jurkje met een speelse uitstraling. Na diverse modellen gepast te hebben, viel de keus op het ‘Monroe’ jurkje met een tulen blauwe petticoat eronder en een blauwe sluier. Het materiaal van de jurk is ivoorkleurige dupionzijde. Accessoires als een tasje en een boeket zorgen voor de finishing touch.

Klant Aukje in korte bruidsjurk
Schets jurk Aukje (klant)

Op ons verzoek heeft Ineke het jasje dat ze ruim 20 jaar geleden in 1993 bij DORIENDAVID liet maken, meegenomen naar de pas-sessie van haar dochter. Aukje doet het voor de foto aan en het zit als gegoten. Het verkeert in uitstekende staat. Het model en de stof zijn nog steeds leuk maar we constateren dat we de schouder/mouw nu wat anders zouden vormgeven.

Moeder en vader bruid Aukje, in DD van 20 jaar geleden
Back to Blog
Translate »