Back to Blog
Kiki (klant) in bruidsjurk

Bruidsreportage: Kiki Bruggink (maart 2014, Nieuwsbrief no. 03)

Opvallende bruidsreportages: Kiki Bruggink staat deze keer in de schijnwerpers. Kiki en haar moeder waren al klant bij DORIENDAVID aan de Keizersgracht in Amsterdam (onze 17 Amsterdamse jaren zijn omgevlogen!). Gelukkig wisten ze na de sluiting van DORIENDAVID Amsterdam in augustus 2011 onze studio in  Rotterdam te vinden!

[ultimate_spacer height=”30″]

Lieve Dorien, Wat een jurk!!!!! Ons huwelijk was fantastisch, en ik was zo trots dat ik zo’n mooie, maar ook gave en orginele, jurk kon trouwen!! (een aantal mensen heeft gezegd dat ze het de mooiste trouwjurk vonden die ze ooit hadden gezien. daar was ik het natuurlijk mee eens). Dank je wel voor het hele proces bij het maken, dat was zo’n goede voorpret, en een hele bijzondere ervaring! Heerlijk, dat er speciaal voor mij zo’n jurk werd gemaakt ;). En door jouw eigen enthousiasme werd het nog leuker!

Ik hoop dat het met jullie goed gaat, en dat de winkel goed blijft lopen in deze tijd! Met zulke mooie dingen kan dat bijna niet anders. Nogmaals hartelijk dank, en ik hoop snel weer een gelegenheid te hebben dat er een mooi pak nodig is ;). Misschien je gave broekpak de volgende keer, daar droom ik nog even van… Liefs, Roel en Kiki

Zwart wit collage klant Kiki in cabrio

Kiki hoort ongetwijfeld bij de bruiden waar we extra trots op zijn.

De gekozen bruidscombinatie onderstreept haar natuurlijke schoonheid. Kiki heeft zich eerst voorbereid op het internet en had enkele modellen van onze site uitgeprint. Vanaf het begin wist ze precies welke kleurencombinatie ze wilde (in ieder gerval  iets met een geeltint). Het model van de jurk heeft ze samen met Dorien uitgekozen. De gekozen stof – sandwashed satin – is zeer soepel en valt op een natuurlijke manier. Het spreekt voor zich dat haar moeder, die ook een creatie van DORIENDAVID in groentinten draagt, een actieve inbreng in het geheel had, maar de keuze geheel aan Kiki liet.

Ze zijn beiden vertrouwd met het werk van DORIENDAVID omdat ze al klanten waren in de Amsterdamse studio van DORIENDAVID.
Fantastisch dat ze ons niet uit het oog verloren zijn en we ze mochten verwelkomen in onze Rotterdamse studio.
Echt een top-bruid om trots op te zijn!

Wat heeft DORIENDAVID ontworpen voor Kiki?

Het was al snel duidelijk dat het een lange jurk zou worden van een soepele, rijke stof. Het werd de ”Hellas’ jurk, een strak bovenlijfje en een royaal wijde rok. De extra lange tule sluier maakt het een echte trouw-trouw jurk. Het verfijnde tulen bolero-jasje maakt het af. Het geheel is chic en straalt klasse uit en elegantie!

Trouwjurk klant Kiki
DORIENDAVID ontwerpen voor klant Kiki en haar moeder
Bruidsjurk goud en ivoor voor huwelijk klant Kiki
Schets van Dorien van de voile Hellas-jurk
Back to Blog
Translate »