Bruidsmode


Collectie Description

Algemeen

Een Sprookje uit Rotterdam

Als kind kon Dorien haar handige moeder al precies zeggen hoe ze wilde dat de mouwen van haar jurk moesten worden, de plooien in de rok, de kleur van de bies…enz.

Het Nabokov jurkje van DORIENDAVIDMet veel plezier ontwerpt

ze tegenwoordig de kleding voor vrouwen die iets bijzonders willen voor een speciale gelegenheid. Het gesprek met deze vrouwen, de bruid, de moeder van, de promovenda etc. is het begin van een nieuw verhaal. Op zoek naar kleuren, stoffen en materialen worden de voorkeuren van de klant en de sfeer van de dag duidelijk.

Dorien vertaalt dit in een tekening van het ontwerp, bijvoorbeeld een trouwjurk. Na het werk in het atelier is er het eindresultaat, een prachtige creatie, een sprookje uit Rotterdam.

De collectie

De opbouw van de collectie van DORIENDAVID is geleidelijk en organisch. Niet de geforceerde wetmatigheid van een halfjaarlijkse geheel nieuwe collectie zoals in de confectie maar

 

 

 

Elvira asymmetric short dress in red

een constante aanvulling met nieuwe modellen of aanpassingen van bestaande modellen. Sommige modellen blijven langer in de collectie, andere worden vervangen door nieuwe.

De collectie wordt gekenmerkt door chique stoffen als dupion- en taftzijde en satin-duchesse aangevuld met zwierige jurkjes in soepele stoffen als crêpe satin en crêpe georgette. Kleuren kunnen fel zijn maar ook zachte en vergrijsde tinten zitten in de collectie. Het meer romantische aspect wordt benadrukt door het gebruik van bijvoorbeeld tule en vele kant soorten, waaronder couture-kant. De toepassing van digitale prints zorgt voor tegenwicht.

De bruidscollectie

Hoed en jasje met kant
Bruid met hoed en jasje met kant

De standaard bruid bestaat niet bij DORIENDAVID. Ieder ontwerp kan naar persoonlijke smaak van de klant aangepast worden. Het begint al met de stofkeuze en de kleur. DORIENDAVID staat ook open voor

aanpassingen van het ontwerp, mits het ontwerp het (esthetisch en/of technisch) toelaat. Maak een keuze voor kort of lang of daar tussen in, wat voor bovenkant, strapless, halter, boothals, v-hals, valletje etc. Wordt de jurk aansluitend of ruimvallend, de rok strak, gerend of wijd, welke kleur, welke stof? Kortom er is enorm veel mogelijk.

Een unieke, hoogstpersoonlijke trouwjurk of trouwcombinatie is op deze manier absoluut mogelijk. Dat dit in een behoefte voorziet, bewijzen de Kantenfoto’s.

Zie hieronder het fotoboek met de bruidscollectie van DORIENDAVID.

 

Afbeeldingen worden geladen.

 

[ult_buttons btn_title=”Meer Bruidsmode foto’s ” btn_link=”url:http%3A%2F%2Fdoriendavid.com%2Fcollectie%2Fbruidsmode-2%2F|||” btn_align=”ubtn-center” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#f10067″ icon=”none” icon_size=”16″ icon_color=”#ffffff” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-right” btn_border_style=”solid” btn_border_size=”1″ btn_radius=”3″ enable_tooltip=”yes” tooltip_text=”Bekijk hier nog meer Bruidsmode foto’s” tooltip_pos=”right”]
Translate »