Back to Blog

Onze dochter Deirdre start een eigen kledinglijn, Nieuwsbrief no. 11, (aug. 2015)

Onze dochter Deirdre start een eigen kledinglijn voor jongens: Deirsons.

[ultimate_spacer height=”30″]

Deirdre heeft vanaf haar schooltijd tot in 2010 meegewerkt bij ons in Rotterdam en Amsterdam. Klanten zijn haar nog niet vergeten, het gebeurt nog regelmatig dat ze naar haar vragen. Inmiddels is ze getrouwd met Krispijn en zijn ze de trotse ouders van een prachtige zoon, Wessel.

Maar het bloed kruipt…dus is ze weer actief in de mode. Ze is druk bezig een eigenzinnige lijn te ontwerpen voor jongetjes, onder de naam Deirsons.
Om de ontwikkeling van deze nieuwe lijn te financieren, is er een crowd funding traject opgezet.Deelname kan al voor een heel klein bedrag. Deirdre hoopt zo haar project een nieuwe boost te kunnen geven. Lees meer over deze crowdfunding

De wintercollectie 2015 wordt nu uitgeleverd! www.deirsons.com

Wat is DEIRSONS boyswear?

Klassiek, vrolijk, comfortabel en gemaakt van de mooiste materialen. Dat is puur DEIRSONS, het nieuwe jongenskledinglabel van de Rotterdamse ontwerper Deirdre van Helsdingen. Het team van DEIRSONS stelt hoge eisen aan kwaliteit en creativiteit en alles is fairtrade geproduceerd. De kleding is hand gemaakt, die passie voor het vakmanschap voel je als je DEIRSONS draagt. DEIRSONS boyswear groeit en heeft nu kapitaal nodig om de eerste collectie te kunnen produceren.

Wie is de ondernemer?

Deirdre is opgeleid als kleermaker op de modevakschool in Den Haag en heeft vervolgens de Willem de Kooning academie in Rotterdam afgerond. Haar merk is geboren vanuit liefde voor het vak, haar liefde voor de smeltkroes Rotterdam en haar zoontje Wessel. In al haar ontwerpen zie je deze drie elementen terug: – kwaliteit – creativiteit – comfortZe drukt haar eigen stempel op urban classics die lekker zitten en zacht aanvoelen. Ze laat zich inspireren door de kleurrijke wereld van een kind dat opgroeit in een stad vol subculturen. Dankzij vakmanschap in het team achter DEIRSONS gaat een item lang mee en is daardoor duurzaam.

Back to Blog
Translate »