Back to Blog
Dorien David Mode

Silent spring long hot summer, Nieuwsbrief no. 23, juli 2018

Dat we sinds onze laatste Nieuwsbrief (22) niet stilgezeten hebben, bewijzen de vele foto’s van klanten die we ontvingen. Waarvoor natuurlijk onze dank.

Dat het een grote diversiteit aan bruiden is, bent u van ons gewend. de keuze voor DORIENDAVID is een bewuste keus, weg van het massagoed en de confectie. Eigen ontwerp, op maat gemaakt en waar mogelijk aangepast aan persoonlijke wensen. Soms is dat de wens dat de bruidscombinatie geschikt is om mee te fietsen, soms dat hij geschikt is voor een strandfeest enz. Deze keer wilde de bruid in het wit te paard arriveren. Anderen kozen voor ingetogen licht blauw met wit of juist een kleur en een stadswandeling. Wij leveren graag ons aandeel.

Wat geldt voor de bruidsklanten geldt meer algemeen voor al onze klanten. Er is sowieso een grote variatie in leeftijd, we zeggen altijd van 18 tot 80 (en dat is nog waar ook).
Het streven is dat iedereen het persoonlijk invult, ook hier bestaat standaard bij ons niet. Het maakt nogal een verschil of je voor een schoolgala of bijvoorbeeld een debutantenbal komt of voor een très-chique galadiner in Frankrijk. Ook moeders van bruiden weten de weg naar DORIENDAVID te vinden.
Bij de keuze van een kledingstuk kunnen we adviseren over afstemming op de kleding van de bruid, de sfeer van de bruiloft en persoonlijke voorkeuren.

Maar we beginnen met foto’s van nieuwe ontwerpen van Dorien, gevolgd door de column/blog van David en de DORIENDAVID klassieker.
In de vorige Nieuwsbrief beschreef David de expositie van de Belgische ontwerper Olivier Theyskens, dit keer ons bezoek aan de expositie van de Nederlandse topontwerper Jan Taminiau: Reflections in het Centraal Museum Utrecht.

Back to Blog
Translate »