Back to Blog

Rotterdam on our mind, Nieuwsbrief no. 26, mei 2019

ROTTERDAM on OUR MIND

Nieuwe ontwerpen van DORIENDAVID

De titel van deze Nieuwsbrief
Als je refereert aan een artikel ‘Was will das Rotterdamse Weib?’ mag je deze uitgave van de Nieuwsbrief wel Rotterdam on our mind noemen.De klantenfoto’s
Zoals gebruikelijk beginnen we met de nieuwe DORIENDAVID ontwerpen en foto’s van klanten, gevolgd door David’s blog en de DORIENDAVID klassieker.De klantenfoto’s zijn een selectie van foto’s die we van Rotterdamse klanten ontvingen. Het varieert van kleding voor een bruiloft tot representatieve kleding voor een bijeenkomst met diplomaten of een gala.

Wij prijzen ons gelukkig klanten uit heel het land te mogen ontvangen. Maar van onze roots als geboren Rotterdammers (zie YOUTUBE) hebben we nooit een geheim gemaakt. Toch hebben we met heel veel plezier een zeer lange tijd (17 jaar) een winkel in centrum Amsterdam gehad. We zijn er al geruime tijd weg maar klanten uit Amsterdam weten ons nog steeds te vinden. Gelukkig geldt dat in dit Google-tijdperk ook voor heel veel andere Nederlanders. Het shoppen begint op het internet ( goede zoektermen zijn essentieel). De website is het nieuwe ‘etalage-shoppen’ en de toegenomen aantrekkelijkheid van Rotterdam werkt in ons voordeel.

Jasje met queue van tule
Back to Blog
Translate »