Back to Blog

OPEN op AFSPRAAK, Nieuwsbrief 32, Alle Nieuwsbrieven

New Design in shopwindow

Designs for clients which want custom made clothing

OPEN op AFSPRAAK!, Figuurlijk gesproken | Nieuwsbrief 32 van DORIENDAVID, februari 2021
Alle Nieuwsbrieven van DORIENDAVID (nr. 1 – 31, https://mailchi.mp/6ff8217c1746/pwg85wol60)
View this email in your browser
Deze editie | OPEN op Afspraak | Al onze Nieuwsbrieven | www.doriendavid.com

OPEN
OP
AFSPRAAK!

Welkom vanaf 3 maart,
7 dagen per week

telefoon 06-12756350 of 010-4148878

of
mail DORIENDAVID@hetnet.nl

Private shopping

Winkelen op afspraak geldt voor alle niet-essentiële winkels, van meubelboulevards en autoshowrooms tot winkels in de winkelstraten.
Voorwaarde is dat er van te voren een afspraak gemaakt is.

De Voorwaarden volgens de Kamer van Koophandel:

Om je klanten winkelen op afspraak te kunnen bieden, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Werken met tijdslots: klanten reserveren telefonisch of online een tijdslot, minimaal 4 uur van tevoren. Dit tijdslot duurt minimaal 10 minuten. Stuur je klanten een bevestiging van de afspraak met daarin praktische informatie voor een soepel winkelbezoek.
  • Maximum aantal klanten: Per uur mag je maximaal 6 klanten ontvangen. Kinderen tot 12 jaar worden niet geteld als klant. Heb je meerdere verdiepingen? Dan mag je 2 klanten tegelijkertijd per verdieping ontvangen.
  • Veilig en vlot winkelen: als winkelier ben je verantwoordelijk voor het naleven van de corona-maatregelen. Dat betekent dat iedereen 1,5 meter afstand houdt en een mondkapje draagt. Betalingen verlopen zoveel mogelijk contactloos.

BEPERKT OPEN

Om te beginnen is er een beperkte opening van winkels.
Met de bekendmaking op 23 februari van de regering dat de winkels weer ‘op afspraak open’ mochten viel er een last van onze schouders en zonder twijfel van de schouders van heel veel onze collega-ondernemers.
Wat hebben we hier naar uitgekeken en hoe noodzakelijk was dit!
Benauwde en onzekere tijden vergen het uiterste van iedereen maar zeker ook van ondernemers. Nog bestaande reserves zijn uitgeput en de moedeloosheid dreigde toe te slaan. Lege winkelstraten, omvallende grote namen, frisse initiatieven die het niet haalden (waaronder onze ‘overburen’ Hutspot).
Ons nieuwe jasje voor de lente
We hebben de gedwongen sluiting gebruikt om lopende bestellingen af te ronden en de collectie aan te vullen met nieuwe ontwerpen.
Maar het gemis aan contacten met klanten deed zich voelen. Behalve de gezelligheid misten we de feedback en de enthousiaste reacties bij de oriëntatie en de pas-sessies.Ook veel van onze inspiratiebronnen moesten we missen. Als enthousiaste kunst liefhebbers, met een grote voorkeur voor beeldende kunst waaronder mode en design stonden we op een ‘droogje’.
Wie regelmatig kennis nam van Figuurlijk Gesproken, onze Nieuwsbrief weet wat we bedoelen.
Vanaf december 2013, proberen wij jullie deelgenoot te maken van onze passie, ervaringen en meningen. Immers, modemensen met een mening zijn hard nodig.
Omdat we weten dat we veel klanten er een plezier mee doen, hebben we een overzicht gemaakt van alle (31) verschenen edities. Iedere editie is voorzien van een link zodat de betreffende uitgave aanklikbaar is om nader te bekijken.
We wensen je veel leesplezier toe in deze barre tijden. Er is licht aan het eind van de tunnel!

Al onze Nieuwsbrieven

Zoals velen zullen weten, zijn de Nieuwsbrieven ook op onze site (www.doriendavid.com) in te zien (onder aan de bladzijde in de zogenaamde ‘footer’ (directe link Lees eerdere Nieuwsbrief edities). Maar dat overzicht is minder uitgebreid. Vandaar deze aanvulling.
Vaste rubrieken van de Nieuwsbrief zijn: nieuwe DORIENDAVID ontwerpen foto/schets, nieuws, foto’s van onze klanten, de DORIENDAVID Klassieker, Blog/column van David 

Figuurlijk Gesproken, Nieuwsbrief (31), ‘A Quarantine of Consumption’, Peter Lindbergh (mode)foto’s in Dusseldorf, onze nieuwe wintermantels
Bijlage DesignsofDavid (DOD)
Nieuwsbrief, Sent do, oktober 15th, 2020
De topmodellen van Peter Lindbergh

 

Back to Blog